Over Prins Dienstverlening

Ontstaansgeschiedenis
Na bijna tien jaar in Oostenrijk te hebben gewerkt met een eigen schoonmaakbedrijf en gewend te zijn aan de Duitse ‘Gr├╝ndlichkeit’, zijn wij wegens familie-omstandigheden terug naar Nederland gegaan. Wij hebben daarna gewerkt voor verschillende kleine en grote schoonmaakbedrijven, zowel regionaal als landelijk. Wij konden echter niet wennen aan de mentaliteit dat kwantiteit belangrijker is dan de kwaliteit, evenals de vaak te lange communicatielijnen waardoor er niet of slecht op de klachten en wensen van de klant wordt gereageerd.

Wij vinden de wensen van de klant juist zeer belangrijk en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat wij eind 1999 besloten om toch weer voor onszelf te beginnen, alleen nu in Nederland. Nu kunnen wij realiseren waar wij achter staan: een korte communicatielijn om snel te kunnen inspringen op de wensen en behoeften van de klant en tevens goede kwaliteit leveren.

Waar staan wij voor?
Hoogwaardige reguliere schoonmaakdiensten en de zorg voor een schone werkomgeving, dat is waar wij voor staan. Het realiseren van een schone werkomgeving, waarin mensen, machines en productieprocessen optimaal kunnen functioneren, is voor schoonmaakbedrijf Prins Dienstverlening een uitgangspunt. Een schoon en daardoor gezond interieur is een zaak van constante zorg. Een zorg die wij u graag uit handen nemen. Ons bedrijf staat sinds jaar en dag garant voor een schone woon- en werkomgeving van vele instellingen en bedrijven. Schoonmaakdienstverlening in de ruimste zin, blijft voor ons de doelstelling voor ons bedrijf.

Kwaliteit
Kwaliteit is in het schoonmaakwerk aanwijsbaar! Vanuit de door ons opgebouwde ervaring zijn wij in staat elk willekeurig project, van klein tot groot, gedegen uit te voeren. Wanneer u de schoonmaak van uw kantoor of ruimte aan ons opdraagt, bent u er zeker van dat u een stel gemotiveerde medewerk(st)ers op de vloer krijgt die er zorg voor dragen dat uw ruimte optimaal schoon gehouden wordt, zonder dat u er omkijken naar heeft. Zeker het overdenken waard, aangezien bij veel bedrijven de kwaliteit te wensen over laat!

Milieu
Milieubewust werken is samen met het gebruik van zoveel mogelijk afbreekbare schoonmaakmiddelen een blijvend aandachtspunt voor ons bedrijf.

Afspraken en vertrouwen
Goed schoonmaakwerk begint bij het maken van afspraken en vertrouwen. U wilt natuurlijk geen zorgen hebben of een schoonmaakploeg wel betrouwbaar is. Zeker gezien de betrouwbare informatie die in het gebouw aanwezig is. Voor ieder schoonmaakproject wordt gewerkt met een vaste bezetting. Om vertrouwen te verwerven van de opdrachtgever wordt er met inzet gewerkt. Daarom kunnen we ook met recht trots zijn op onze staat van dienst bij verschillende opdrachtgevers waar wij door de jaren heen een duurzame werkrelatie mee hebben opgebouwd.

Wij werken o.a. voor

  • Wij werken voor Schott - Prins dienstverlening
  • Wij werken voor PST - Prins dienstverlening
  • Wij werken voor Docare - Prins dienstverlening
  • Schoonmaakbedrijf van TU Delft - Prins dienstverlening
  • Wij werken voor de Belastingdienst - Prins dienstverlening